Απονομή Βραβείων Διαγωνισμού Ποίησης “Γιώτα Αργυροπούλου”

Την Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2024, πραγματοποιήθηκε στο χώρο του αμφιθεάτρου του σχολείου μας, η βράβευση των διακριθέντων μαθητών και μαθητριών που συμμετείχαν στο φετινό διαγωνισμό Ποίησης, που οργάνωσε το Μουσικό Σχολείο Καλαμάτας υπό την αιγίδα του Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και του Συμβούλου Εκπαίδευσης Φιλολόγων Μεσσηνίας, αφιερωμένος στην ποιήτρια και συνάδελφο Γιώτα Αργυροπούλου.

Στο διαγωνισμό συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες από σχολεία της Μεσσηνίας. Τα ποιήματα, αφού αριθμήθηκαν, απεκρύφθησαν τα ονόματα και τα σχολεία προέλευσης και διαχωρίστηκαν ανά βαθμίδα (Γυμνάσιο-Λύκειο), παραδόθηκαν στο Σύμβουλο Εκπαίδευσης Φιλολόγων Μεσσηνίας, ο οποίος συγκρότησε και την επιτροπή επιλογής. Τα αποτελέσματα ήταν τα εξής:

ΓΥΜΝΑΣΙΟ

Α΄ΒΡΑΒΕΙΟ: ΦΑΙΔΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ: Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ, ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

 

Β΄ΒΡΑΒΕΙΟ: ΕΛΠΙΔΑ-ΦΑΝΗ ΔΡΑΓΩΝΑ: ΜΟΥΣΙΚΗ!, ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

 

Γ΄ΒΡΑΒΕΙΟ: ΡΑΦΑΕΛΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑΚΗ: ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ, ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

 

ΛΥΚΕΙΟ

Α΄ΒΡΑΒΕΙΟ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΦΡΑΙΜ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ: ΟΙ ΝΟΤΕΣ ΤΟΥ ΠΙΑΝΟΥ, ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ

 

Β΄ΒΡΑΒΕΙΟ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΣΟΝΑΤΑ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΟΦΩΤΟΣ, ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

 

Γ΄ΒΡΑΒΕΙΟ: ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ: ΟΙ ΜΕΛΩΔΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ, ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ

 

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες μαθητές, τους εκπαιδευτικούς που τους ενέπνευσαν, τα μέλη της επιτροπής επιλογής, καθώς και το Σύμβουλο Εκπαίδευσης Φιλολόγων Μεσσηνίας, κο Σόλαρη Ιωάννη, για την πολύτιμη στήριξή του. Θερμές ευχαριστίες οφείλουμε επίσης και στην κυρία Ψυχογιοπούλου Πωλλέτα, φιλόλογο και ποιήτρια, και στον κο Ανδρουλιδάκη Ιωάννη, φιλόλογο και ποιητή, καθώς και στον κο Σόλαρη Ιωάννη, για την παραχώρηση προσωπικών τους ποιητικών συλλογών, ως βραβεία για τους διακριθέντες μαθητές.

 

Τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής

 

Βλάμη Δωροθέα

Αθανασοπούλου Πετρούλα

Τσιμικλής Δημήτριος

Βλαχάκης Ηλίας

 









Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *