Ενδοσχολικοί αγώνες αθλοπαιδιών γυμνασίου στο ΜΣΚ – 07.03.2024

Την Πέμπτη 7-3-24 το Μ.Σ.Κ. πραγματοποίησε τους ενδοσχολικούς αγώνες αθλοπαιδιών Γυμνασίου (σύμφωνα με την προκήρυξη της  Διεύθυνσης Φυσικής Αγωγής της Γενικής Διεύθυνσης Σπουδών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α.) στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου της πόλης αλλά και του σχολείου. Οι μαθητές και οι μαθήτριες είχαν προετοιμαστεί κατάλληλα και μέσα σε κλίμα υγιούς συναγωνισμού, ισότιμης συμμετοχής, προσπάθειας και συνεργασίας βίωσαν την χαρά και την ικανοποίηση μέσα από το παιχνίδι! Συμμετείχαν περίπου 120 μαθητές και μαθήτριες από 9 τμήματα του γυμνασίου.

Ο προγραμματισμός των ενδοσχολικών δραστηριοτήτων έγινε από την καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Πουλοπούλου Σοφία και η υλοποίησή τους σε συνεργασία με τον Διευθυντή του σχολείου και τους εκπαιδευτικούς από το σύλλογο Διδασκόντων:

Καλαθοσφαίριση: Γιώργος Μπαρδαμάσκος,   Μιχάλης Νικητόπουλος, Σκιαδά Βασιλική, Έλενα Παναγοπούλου (νοσηλεύτρια), Κακάνης Θωμάς

Πετοσφαίριση: Πρωτογέρου Χριστίνα, Παδοβά Γιώτα, Μπουρολιάς Θεμιστοκλής, Μήτρου Μαρία.

Ποδόσφαιρο: Αλέξανδρος Φουκαράς, Σωτήρης Μαμόγλου, Σιάχος Άγγελος

Επίσης, στην μετακίνηση από και προς το στάδιο και στην επιτήρηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του σταδίου βοήθησαν οι παρακάτω εκπαιδευτικοί: Κρασοπούλου Ελένη, Τσίτσα Κατερίνα, Τσαγκώνα Ευαγγελία, Ψαραδέλλη Γεωργία, Μπουκουβάλας Τάσος, Τζιούμαρης Νικόλαος, Βόλλαρης Σταύρος, Μαυροειδή Σταυρούλα.







Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *