“Στο Καφέ Αμάν” στις 13/12/2023 στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας

Το Μουσικό Σχολείο Καλαμάτας “Μαρία Κάλλας” επ’ αφορμή των 30 χρόνων από την ίδρυσή του, στο πλαίσιο των πολιτιστικών δραστηριοτήτων του, θα πραγματοποιήσει μια μεγάλη μουσικοαφηγηματική παράσταση στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα: 20.00 μ.μ., με τίτλοΣτο καφέ Αμάν”.

Θα παρουσιάσει την ξεχωριστή και έντονη διαδρομή των ανθρώπων, της μουσικής και του τραγουδιού που ξεκίνησε από τα Καφέ Αμάν της Σμύρνης και της Πόλης και έφτασε μέχρι την Αμερική! Αρώματα, άνθρωποι, στίχοι, μπεμόλια και αμανέδες θα μας ταξιδέψουν σε ένα μοναδικό ταξίδι από τα βάθη της Ανατολής στην Άγρια Δύση και στην μικρή, μεγάλη Ελλάδα μας.

Διατίθενται δελτία εισόδου για την οικονομική ενίσχυση του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας στην τιμή των 5 ευρώ. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα χρησιμοποιηθεί για την αγορά και συντήρηση μουσικών οργάνων.

Προμηθευτείτε εγκαίρως τα δελτία σας:

από το Μουσικό Σχολείο Καλαμάτας,

το Πνευματικό κέντρο (απευθύνεστε στον Πρόεδρο των Αποφοίτων ΜΣΚ  Maria Callas Alumni Association of the Music School of Kalamata κ. Ηλιόπουλο, Δευτέρα – Παρασκευή 10.00-14.00, 5ος όροφος),

τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας (απευθύνεστε στην Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Καλογερέα).

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *